NL

Over ons

DWMC telt meer dan 20 advocaten die zich hebben toegelegd op het ondernemingsrecht. Op basis van de complementariteit van onze praktijken en onze jarenlange samenwerking kunnen wij de dossiers van onze cliënten efficiënt, vlot en transparant behandelen.

Het kantoor

DWMC is een kantoor van zakenadvocaten. Het bestaat uit specialisten in rechtsgebieden die betrekking hebben op ondernemingen van elke omvang, verenigingen en overheidsinstanties. DWMC beschikt over de juiste middelen om tegemoet te komen aan de noden van haar cliënten, zowel op nationaal als internationaal vlak. Onze advocaten staan elke dag klaar om de belangen van hun cliënten te verdedigen en hun doelen te verwezenlijken. De kantoren van DWMC zijn ideaal gelegen. Namelijk dicht bij de hoofdwegen, zodat ze een lokale en persoonlijke service kunnen bieden.

Toegevoegde waarde

DWMC verbindt zich ertoe een uitstekende dienstverlening te bieden, met oplossingen op maat volgens de behoeften en doelstellingen van de cliënten: beslissingen nemen, een overeenkomst afsluiten, een oplossing onderhandelen, een probleem oplossen, verdediging in de rechtbank of tegenover de overheid. De advocaten putten uit hun jarenlange ervaring in vooraanstaande advocatenkantoren om duidelijke, pragmatische en doeltreffende oplossingen te bieden. Zij pakken elk dossier grondig aan en doen geen toegevingen op het vlak van kwaliteit.

Proactiviteit

DWMC hecht groot belang aan de beschikbaarheid en flexibiliteit van haar advocaten. Zij bieden niet alleen innovatieve oplossingen voor juridische problemen, maar werken ook proactief als een echte partner voor hun cliënten. Zij doen er alles aan om sterke en duurzame relaties op te bouwen met hun cliënten.

Complementariteit

DWMC biedt het volledige scala van expertise inzake ondernemingsrecht. Onze advocaten werken als een team om een multidisciplinaire dienstverlening te garanderen. Zij kennen de aard van de activiteiten van elke cliënt en de zakelijke vereisten die aan de besluitvorming ten grondslag liggen. Zo slagen zij erin de verwachtingen van een veeleisend cliëntenbestand waar te maken.

Transparantie 

DWMC staat voor hoogwaardige dienstverlening tegen scherpe tarieven. Onze advocaten garanderen een transparante communicatie over het dossier en bieden een tarifering per uur, een forfaitaire raming indien mogelijk, of tal van andere formules.